Text eingeben

Text eingeben


Herzlich willkommen!

Ich bin Blindtext. Von Geburt an. Es hat lange gedauert, bis ich begriffen habe, was es bedeutet, ein blinder Text zu sein: Man macht keinen Sinn. Man wirkt hier und da aus dem Zusammenhang gerissen. Oft wird man gar nicht erst gelesen. Aber bin ich deshalb ein schlechter Text? Ich weiss, dass ich nie die Chance haben werde, im Stern zu erscheinen. Aber bin ich darum weniger wichtig? Ich bin blind! Aber ich bin gerne Text. Und sollten Sie mich jetzt tatsächlich zu Ende lesen, dann habe ich etwas geschafft, was den meisten "normalen" Texten nicht gelingt.

Ich bin Blindtext. Von Geburt an. Es hat lange gedauert, bis ich begriffen habe, was es bedeutet, ein blinder Text zu sein: Man macht keinen Sinn. Man wirkt hier und da aus dem Zusammenhang gerissen. Oft wird man gar nicht erst gelesen. Aber bin ich deshalb ein schlechter Text? Ich weiss, dass ich nie die Chance haben werde, im Stern zu erscheinen. Aber bin ich darum weniger wichtig? Ich bin blind! Aber ich bin gerne Text. Und sollten Sie mich jetzt tatsächlich zu Ende lesen, dann habe ich etwas geschafft, was den meisten "normalen" Texten nicht gelingt.

SHEKULLI S´NA BASHKOI U shkri një shekull në kalendar Shqipëri nënë e vjetër bijët të mbetën të ndarë Shekulli vjetrohet po njomet gjaku Shqipëri Nënë e dashur ofroj djemat pranë pragu Të parët tanë e bënë Shqipërinë në mes hyri mortaja na e ndau vëllazërinë Prandaj thirri gjithë kah janë mos të i merr i huaj nënë këmbë Je më e bukura në gjithë dynjanë Gjithë shqiptarët të kanë nënë.
SHEKULLI S´NA BASHKOI U shkri një shekull në kalendar Shqipëri nënë e vjetër bijët të mbetën të ndarë Shekulli vjetrohet po njomet gjaku Shqipëri Nënë e dashur ofroj djemat pranë pragu Të parët tanë e bënë Shqipërinë në mes hyri mortaja na e ndau vëllazërinë Prandaj thirri gjithë kah janë mos të i merr i huaj nënë këmbë Je më e bukura në gjithë dynjanë Gjithë shqiptarët të kanë nënë.
NDARJE NË MES RRUGËSH Rrugët i kalonim nëpër dritë të hënës moj e bukura e nënës Hapëronim së bashku shteg më shteg udhë më udhë Thonim të vetmuar nuk do jemi kurrë Më kujtohen ato net kur ra një tërmet e rrugët i ndau ndërmjet ti në atë udhë,unë në këtë udhë e më s´u pamë kurrë.....
VRRAGË KUJTESE Saherë shiqoj vetën në pasqyrë Më kujtohen kohërat që më lan thonjët në fytyrë Hartat e dhembjeve në shtat i ngjeshja edhe vrërësirave s´më mungonte buzëqeshja kohërat më i përbinë dallgët,dëbora e shiu para stuhirave sa
DHE SONTE nga Sadbere Spahija Gagica nga beli prej Sun Apr 07, 2013 9:09 pm Ndjehem këtë natë Zog i frikësuar Në këtë qiell të murrmë Që vjen çdi natë Në sofrën e vargjeve Zemra më gufon Sytë më janë bërë Xixëllojë O mall stine Ti Frymëzim i ri Gris çarçafin e kësaj nate Lot është bërë Kjo stinë Jam bërë pritje Të kjo lagjë e shpirtit Edhe sonte... Sadbere Gagica Spahija beli Numri i postimeve: 7 Age: 39 Registration date: 01/04/2013
DHE SONTE nga Sadbere Spahija Gagica nga beli prej Sun Apr 07, 2013 9:09 pm Ndjehem këtë natë Zog i frikësuar Në këtë qiell të murrmë Që vjen çdi natë Në sofrën e vargjeve Zemra më gufon Sytë më janë bërë Xixëllojë O mall stine Ti Frymëzim i ri Gris çarçafin e kësaj nate Lot është bërë Kjo stinë Jam bërë pritje Të kjo lagjë e shpirtit Edhe sonte... Sadbere Gagica Spahija beli Numri i postimeve: 7 Age: 39 Registration date: 01/04/2013

Sie sind Besucher Nr.

Eigene Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!